Fly to the Sky 4

| 0
Wanneer:
9 juli 2022 @ 10:30 – 15:30
2022-07-09T10:30:00+02:00
2022-07-09T15:30:00+02:00
Waar:
Nader te bepalen
Fly to the Sky 4 @ Nader te bepalen

Fly to the Sky is naam van onze lanceerdagen. Op deze lanceerdagen zullen de leden hun modelraketten lanceren en kunnen bezoekers langs komen om kijken. Ook gastlanceringen zijn mogelijk. Heb je een modelraket, neem hem mee. Er is altijd hulp aanwezig en we zullen iedereen helpen om een succesvolle lancering te bewerkstelligen. Mocht je besmet raken met het modelraketvirus en vaker langs willen komen, dan zullen we je verzoeken om lid te worden.

 

We gaan op zaterdag 9 juli lanceren op de mooie boerderij van Henk Meuleman. Henk is al lang lid van de DRRA, en hij heeft een prachtige verzameling raketten en onderdelen waar hij graag over vertelt. Zijn boerderij bestaat grotendeels uit grasland, wat natuurlijk bijzonder geschikt is voor raket lanceringen en landingen !

Info over de locatie: https://drra.eu/laren/

Omdat het grasland gebruikt wordt voor het boerenbedrijf is het zeer belangrijk dat we alles opruimen. Verpakkingen, onderdelen, ontstekers etc. moeten worden verwijderd, graag allemaal aandacht hiervoor.

We verzamelen in Laren vanaf 10:30 uur, en zullen na opbouw starten met lanceren vanaf ca. 11:00 uur. Uiteraard is het weer bepalend of we kunnen lanceren, Dit zullen we uiterlijk in de loop van vrijdag  besluiten en publiceren op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *