Fly to the Sky-1 AFGEBLAZEN

geplaatst in: Fly To The Sky | 0

Update 21 april: De weersvoorspelling is te slecht. We blazen af. Volgende lanceerdag is FttS-2 volgens de standaard agenda.

De winter is voorbij, de narcissen bloeien en de raketten worden na een lange winterslaap ook weer wakker. Kortom: het lanceerseizoen staat op het punt te beginnen !

Als het weer het toelaat zullen we zaterdag 22 april bij Henk Meuleman in Laren de eerste lanceerdag organiseren. Haal je raketten van zolder, schilder nog even je laatste nieuw modellen, alles is welkom. Zowel leden als andere geinteresseerden zijn welkom. Ben je geen lid maar wil je graag je eigen raket lanceren? Dat kan, kom gewoon en we helpen je graag. Natuurlijk mag je ook komen kijken, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Dit jaar hebben we twee leuke wedstrijden, zie hiervoor de ledenpagina’s. Het hele seizoen kan op elke DRRA lanceerdag deelgenomen worden aan de wedstrijd, er zijn leuke prijzen te winnen (voor leden).

Tot slot: we verwachten ook een paar Tripoli leden. Tripoli vliegt meestal de veel grotere High Power modellen, maar deze keer zullen zij raketten lanceren die op de grens liggen van Mid en High power, een discipline waar enkele DRRAers zich ook mee bezig houden.

Voor elk wat wils… nu nog even mooi weer regelen….. we besluiten uiterlijk vrijdagavond of het weer voldoende is om de lanceerdag door te laten gaan, hou de site in de gaten.

Bestuur DRRA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *