Fly to the Sky-3 op 10 juni

geplaatst in: Fly To The Sky | 0

Komende zaterdag 10 juni mogen we weer het weiland in. Het is al een tijdje mooi weer, en het ziet er nu naar uit dat het zaterdag ook nog eens lekker warm zal zijn. Spannend blijft natuurlijk de wind, maar zoals de verwachting nu is moet het kunnen. Hou de berichtgeving op de site in de gaten, we publiceren hier uiterlijk vrijdagavond of we een go hebben.

Natuurlijk kan je als lid weer aan de wedstrijden deelnemen, en ook deze keer verwachten we Tripoli leden. We zullen ons in ieder geval houden aan de grens van de kleine modelraket wat betreft de hoogte (max. 450m) Of we iets zwaarder kunnen vliegen dan tot en met G zullen we lokaal beoordelen.

LET OP: op de boerderij van Henk Meuleman kunnen we NIET terecht omdat het land verhuurd is aan het festival Manana Manana. Maar niet getreurd: Henk heeft nog een stuk land bij een boerderij van zijn overbuurman: daar zijn we welkom ! We hebben er niet eerder gelanceerd, maar als je op Google Maps kijkt is dit stuk zeker zo groot als bij de boerderij van Henk en er zijn nauwelijks bomen en sloten. Ook hier geldt natuurlijk dat we te gast zijn, en dat we het land vrij houden van troep, graag alles opruimen ! Adres is Deventerweg 85 in Laren.

Zorg voor wat beschutting (parasol, pet) en zonnebrand!

Meld je aan via de app, de mail of het forum zodat we weten met hoeveel bezoekers we rekening moeten houden.

Groet, en hopelijk tot zaterdag,

Bestuur DRRA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *