Fly to the Sky-2 Bevestigd op 13 mei

geplaatst in: Fly To The Sky | 2

UPDATE 12 mei: De lanceerdag gaat door. De voorspelling qua weer is goed. We verzamelen om 11:00 uur. Wil je komen lanceren, dan is het wenselijk om bij de briefing van 11:30 aanwezig te zijn. Link naar meer info over ons lanceerterrein.


Ons geduld is even op de proef gesteld, maar op zaterdag 13 mei openen we het lanceerseizoen bij Henk Meuleman in Laren. Zowel leden als andere geïnteresseerden zijn welkom. Ben je geen lid maar wil je graag je eigen raket lanceren? Dat kan, kom gewoon en we helpen je graag. Natuurlijk mag je ook komen kijken, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Dit jaar hebben we twee leuke wedstrijden, zie hiervoor de ledenpagina’s. Het hele seizoen kan op elke DRRA lanceerdag deelgenomen worden aan de wedstrijd, er zijn leuke prijzen te winnen (voor leden).

Tot slot: we verwachten ook Tripoli leden. Tripoli vliegt meestal de veel grotere High Power modellen, maar deze keer zullen zij raketten lanceren die op de grens liggen van Mid en High power, een discipline waar enkele DRRAers zich ook mee bezig houden.

Voor elk wat wils… nu nog even mooi weer regelen….. we besluiten uiterlijk vrijdagavond of het weer voldoende is om de lanceerdag door te laten gaan, hou de site in de gaten.

Bestuur DRRA

2 reacties

  1. Justin Gomersall

    geweldig nieuws ik ben er om te lanceren 👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *