Fly to the Sky-7 9 oktober 2021

geplaatst in: Fly To The Sky | 0

Wow, een betere seizoensafsluiting is haast niet mogelijk. Wat een geweldige dag ! De dag begon fris, (koud dus), de mist was om 11 uur amper opgetrokken en er was toch wel wat wind.  Al vrij snel begon de zon z’n werk te doen, en werd het minder koud. Naarmate de dag vorderde werd het zelfs aangenaam, de wind minder en de omstandigheden voor geslaagde raketvluchten dus steeds beter.

Net als in september was het terrein uitstekend toegankelijk met de nieuwe weg. We hebben de lanceerplek midden op het terrein ingericht, en de hele dag probleemloos kunnen vliegen, zelfs zonder bezoek van de lokale autoriteiten.

Maar het allerbelangrijkst: we waren met een gezellige grote groep, van ca. 30 personen, van alle leeftijden, oud gedienden, nieuwe leden, studenten uit Twenthe en Delft etc. De hele dag is gelanceerd, van minimodellen tot midpower met G-motoren.  Een enkele CATO, twee instabiele vluchten, een raket het bos in, kortom, alles is de revue gepasseerd. Gelukkig is het merendeel van de vluchten (totaal ca. 55) geslaagd.

Er zijn wederom een aantal vluchten uitgevoerd voor de hoogtewedstrijd. Het was een interessante uitdaging om een model met een D motor slechts 50 meter hoog te laten vliegen, maar verschillende deelnemers hebben laten zien dat het kon: er is zelfs exact 50 meter gehaald !

Alle deelnemers bedankt voor deze fantastische dag !

Bestuur DRRA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *