DRRA op open dag ESTEC

geplaatst in: Fly To The Sky | 1

Na twee jaar afwezigheid door covid is de open dag van Estec dit jaar weer doorgegaan, en wij waren er weer bij!

Dankzij de enthousiaste inzet en bijdragen van de bemanning hebben we een mooie stand kunnen opbouwen en hebben we heel veel geinteresseerden kunnen vertellen over onze geweldige hobby.

Een paar highlights: 3 tafels vol raketten van alle deelnemers: raketten groot, klein, 3-D geprint, zweefmodellen, schaalmodellen, tweetrapsraketten, clusters, en ook berging, lanceerspullen en motoren waren te zien.. Er waren twee video/fotopresentaties, de mooie banners zijn opgesteld, en aan een display standaard zijn ook nog modellen opgehangen. En wijzelf waren herkenbaar als DDRA-ers dankzij de mooi bedrukte sweaters die Owen last minute nog had laten maken.

De hele dag hebben we aan de kids stickers, pennen en slueutelhangers uitgedeeld, de voorraad is er helemaal doorheen gegaan! Erg leuk was het om kids op de foto te zetten met een soms te grote raket in de handjes.

Om 17 uur was de open dag voorbij, maar ook na vijven bleef er belangstelling, de mensen werden door de security gevraagd te vertrekken. Meteen daarna hebben we gezamelijk de boel opgeruimd, en om 6 uur zijn we moe, maar voldaan huiswaarts gegaan. Topdag !

Deelnemers waren: Lizzy, Erik, Jasper, Otto, Frank, Gerard en Ben.

Ben Albers, bestuur DRRA

  1. Roland Lemmers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *