Fly to the Sky-3 13 juni 2021

geplaatst in: Fly To The Sky | 1

En de tweede lanceerdag van 2021 is een feit. Wat een geweldige dag. Lekker zonnig en veel, heel veel, gezellige leden aanwezig. Helaas nog een maximum van 25 deelnemers i.v.m Covid-19 beperkingen. Maar we hadden volle bak. In totaal 55 lanceringen op 1 dag. Variërend van vele kleine modellen met zelfs 1/2 A motoren, tot aan enkele G en H motor lanceringen. Voor een ieder wat wils dus.

Bert is nog steeds nummer één in de clubcompetitie 2021. Er zijn enkele pogingen gedaan deze dag, maar niemand is dichterbij gekomen dan de 54 meter die Bert met zijn eerste vlucht neerzette.

Leuk om te zien dat het 3D printen zijn weg volledig heeft gevonden naar de modelraketten. Variërend van vele geprinte onderdelen tot aan hele raketten die uit de printer zijn gekomen. Er werd flink op los getest met de diverse mogelijkheden. Leuk om een nieuwe techniek in vogelvlucht te zien.

Tevens veel nieuwe leden en nieuwe aanwas voor de vereniging. We groeien boven verwachting snel en dat is een leuk compliment voor ons allemaal. Een gezellige club voor iedereen, en ze weten hun weg naar ons te vinden. Ons ledenbestand varieert van 7 tot 70+. Voor jong en oud dus!!! Zelfs het aantal vrouwelijke leden is dit jaar al verdubbeld.

Lanceerlijst is hier in te zien. (Alleen voor leden)

  1. Aad Walrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.