Fly to the Sky-5 op 13 augustus gaat DOOR

geplaatst in: Fly To The Sky | 2

De lanceerdag gaat door. De weersverwachting is prima. Mogelijk wat wind, dus hou hier met hoogte, parachute etc. rekening mee. We verzamelen om 11 uur, bouwen op en starten lanceren rond 11:30 uur.

We zullen weer bij Henk Meuleman in Laren vliegen, we mogen weer op het grote veld op nummer 95. Voor wie het nog niet kent: het is een enorm groot grasveld, zonder bomen en sloten, dus ideaal voor ons ! Volg de aanwijzingen van het bestuur waar we precies op het veld gaan staan, en uiteraard laten we alles na afloop weer schoon en netjes achter.

Iedereen is welkom om te komen kijken of deelnemen, en elk lid kan weer aan de wedstrijden deelnemen. Ook deze keer verwachten we Tripoli leden. We zullen ons in ieder geval houden aan de grens van de kleine modelraket wat betreft de hoogte (max. 450m), startgewicht (max 1,5 kg) en brandstof (max. 125g).

Uiteraard zullen we je op de hoogte houden of de lanceerdag door gaat. Het weer is zoals gebruikelijk bepalend.

Meld je aan via de app, de mail of het forum zodat we weten met hoeveel bezoekers we rekening moeten houden.

Groet, en hopelijk tot zondag 13 augustus,

Bestuur DRRA

2 reacties

 1. Hans de Kluiver

  Hallo, als het Zaterdag is kom ik, hebben jullie ook een lanceerplaats met 6mm ronde lanceerstaaf en elektrisch afuursysteem?
  Zoniet schaf ik zelf aan

  • DRRA Admin
   DRRA Admin

   Hallo Hans, we hebben verschillende middelen bij ons, platform, naalden, rails, lanceerkastjes. Kan je altijd gebruik van maken.

   Let wel op dat we het go/nogo besluit morgen nemen, en dat we mogelijk uitwijken naar zondag.

   Groet, Ben Albers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *