Fly to the Sky-6 18 september 2021

geplaatst in: Fly To The Sky | 1

Zaterdag 18 september was een zeldzaam mooie lanceerdag.

Bij aankomst in Almere was het nog mistig, maar binnen een half uur trok de mist op, en de rest van de dag was het bijna windstil, een aangename herfstzon en zeer aangename temperatuur, en een erg gezellige groep aanwezigen.  Natuurlijk de bekende vaste mensen, maar ook nieuwe deelnemers en belangstellenden, jongeren, studenten van DARE en ook een paar leden die al een tijdje niet zijn geweest hadden de weg weer gevonden.  Aan het begin van de dag heeft Owen een korte briefing gedaan om de spelregels helder te hebben voor iedereen. Ook had Owen een grote bestelling uit Amerika ontvangen en aan de bestellers uitgereikt, Sinterklaas was er vroeg bij dit jaar !

Aad had weer gezorgd voor een rijk gevulde koelbox met voor elk wat te drinken.

Gelanceerd is vanaf ca. 11:00 uur tot bijna 17:00 uur, en totaal zijn 55 modellen gelanceerd! Dankzij de zwakke wind is alles binnen het veld geland.  Er waren weinig echte missers. De pechvogel van de dag was Roland, die zijn 3-cluster model te pletter zag slaan omdat een van de D12 motoren niet ontstoken was. Verschillende vluchten zijn gedaan voor de 50m hoogtewedstrijd.

Hierbij foto’s en filmpjes an deze geweldig mooie dag. Er zit materiaal bij van de vriendengroep van Larens, van Marcel Verhoef en van Rene Leferink en van Ben Albers.

Alle deelnemers ontzetted dank voor je aanwezigheid en bijdrage !!

Bestuur DRRA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *