Wedstrijd 2022 gewonnen door Lizzy!

geplaatst in: Fly To The Sky | 0

Het officiele lanceerjaar zit erop. Dat betekent ook dat de wedstrijd is geeindigd, Dit jaar is door de wedstrijdcommissie deze spotlandingwedstrijd bedacht, met groot succes: er waren maar liefst 20 individuele deelnemers, die gezamelijk 68 pogingen hebben gedaan. De overduidelijke winnaar is Lizzy Leumens. Al op de eerste lanceerdag wist zij de spot te benaderen tot 2,68 meter, dat was meteen een forse uitdaging voor iedereen, en dat bleek uiteindelijk goed voor de eindoverwinning! Lizzy van harte gefeliciteerd! Je mag bij de ledenvergadering als eerste je keus maken uit de drie modelraketbouwpakketten die door de DRRA ter beschikking zijn gesteld.

De winnende landing, raket en trotse eigenaresse !

Tweede plaats Ben Albers, derde plaats Bert Holkamp, met resp. 5,54m en 13,43m. prijzen ook uit te reiken tijdens de komende ALV.

Tot slot zijn er 4 dagwinnaars: Lizzy, Jasper, Marcel en Ben. De prijzen (een pakje C-motoren) zullen, voor zover dat niet op de dag zelf al is gebeurd, ook tijdens de ALV worden uitgereikt.

Dank aan de wedstrijdcommissie voor organisatie en begeleiding van deze leuke wedstrijd, En natuurlijk dank aan alle lanceerders voor de massale deelname.

Bestuur DRRA

Voor details zie: https://drra.eu/drra-kampioenschap-2022/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *