Fly to the Sky-4 10 juli 2021

geplaatst in: Fly To The Sky | 3

Wederom een zeer geslaagde lanceerdag bij de DRRA. Ondanks de matige weersverwachtigen qua regen en bewolking, viel het uiteindelijk 100% mee. Als ik over de gehele dag een algemene klacht heb gehoord, dan was het wel dat mensen zich door de zon hebben laten verrassen en er te weinig zonnebrand crème aanwezig was ;-).
Willem heeft de hoogte wedstrijd nog even een stapje scherper gezet. Met 48 meter is hij nog maar 2 meter verwijderd van de exacte hoogte van 50 meter. Leuk om te zien hoeveel pogingen er worden gedaan en hoe creatief mensen zijn om de juiste hoogte te behalen. Ook hier heeft het 3D printen zijn weg gevonden. Willem zijn wedstrijdmodel heeft veel geprinte onderdelen. Bekijk de tussenstand op de wedstrijdpagina. Alleen voor leden toegankelijk.
Ook leuk om te zien hoe de nieuwe leden aan het groeien zijn. Lizzy had inmiddels een hele verzameling raketten mee en heeft veel mooie vluchten op haar naam staan. Helaas kom ik er net achter dat ik geen foto van haar Rogue Voyager heb. Wat een mooi model en hij vliegt kaars recht. Tevens was Introducee Mats aanwezig met zijn eigenbouw raket. Hij heeft een eigen raket gebouwd volgens deze instructies en de naam MaWi gegeven. Na enige kleine aanpassingen op het veld was de derde vlucht succesvol. Zo blijkt maar weer dat modelraketten voor iedereen zijn. We hopen Mats zeker vaker te gaan zien op onze lanceerdagen.
Marcel heeft de eerste stap van zijn Master Rocketeer gezet met zijn BIG-V 4D+. Zeer mooi model met zelfs een Go-Pro aan boord. Zijn neuskegel met de camera landde precies op de stoel van Owen Bosvelt. Met opzet had je het niet zo kunnen mikken. Met de grote parachute een zeer zachte landing. Gefeliciteerd Marcel!

Hopelijk tot 14 augustus om deze gezellige dag weer over te doen.

Lanceerlijst is hier in te zien. (Alleen voor leden)

3 reacties

  1. Frank Baeyens
  2. Owen Bosvelt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.